You are currently viewing Enkele redenen om de voorkeur te geven aan een thuisbioscoop boven een bioscoop

Enkele redenen om de voorkeur te geven aan een thuisbioscoop boven een bioscoop

Wij zijn hier om u te vertellen dat een cinematografische ervaring ook met een thuisbioscoopsysteem kan worden gecreëerd. Sterker nog, het biedt een aantal extra voordelen! Lees verder

Krachtiger bas

1. Krachtiger bas

Als uw thuisbioscoop nauwkeurig is ingesteld, dan kunnen de lage tonen veel krachtiger en effectiever worden dan in een plaatselijk filmtheater. Als je naar je huis kijkt, heb je een stuk minder ruimte te vullen. Hier is een tip voor de beginners: Als je subwoofers voor thuisbioscopen meerekent, leveren een paar kleine of middelgrote subwoofers vaak de beukende bas die je in een bioscoop misschien nooit zult ervaren. Als je dit momenteel niet hebt in je thuisbioscoop, moet je je sub misschien upgraden naar iets met een grotere driver (12″ of meer) en extra output.
Een goede subwoofer heeft de potentie om je het gevoel te geven dat de kogel net langs je heen is gegaan. Ja, dit kun je zelfs in je eigen huis ervaren!

2. COMFORT kost je niets!

Meestal, wanneer bioscopen verzekeren dat zij hun zetels hebben ontworpen om u speciaal comfort te bieden, bedoelen zij eigenlijk: “Wij gaan u een paar extra dollars aanrekenen voor deze ervaring!” Een thuisbioscoop thuis geeft u echter de vrijheid om niet alleen uw plaats op de bank te kiezen, maar ook om uw plaats te veranderen wanneer u maar wilt. U kunt zitten-staan-spreiden-zitten wanneer en hoe u maar wilt. Is dat niet dubbel zo leuk? Maar, klinkt dat als iets wat je ook in een bioscoop kunt ervaren?

3. De AV-ervaring kan worden aangepast aan uw smaak

Als u ervan houdt dat het geluid van de film op referentieniveaus wordt afgespeeld, of een beetje luider of stiller dan de industriestandaarden, dan werkt een thuisbioscoopsysteem misschien beter voor u. De instellingen kunnen worden aangepast aan uw luisterbehoeften. Het kan zo helder en zo luid zijn als u maar wilt, en u kunt op pauze drukken of terugspoelen wanneer u maar wilt.

Als u op zoek bent naar een cinematografische ervaring en een basweergave die uw stoel doet rammelen, dan kan een standaard 5.1-kanaals surroundsysteem dat voor u doen. Het heeft de potentie om gemakkelijk te wedijveren (of zelfs overtreffen) dat van veel theaters.

4. Vrijheid van crimineel dure popcorn

Moeten we u nog herinneren aan de kosten voor popcorn? U kunt ook snacks en drankjes naar keuze toevoegen. Wat chips en lekkere zelfgemaakte broodjes en u bent er helemaal klaar voor! Oh, en we zien hier geen gat in je zak!

zelfgemaakte broodjes

5. Kijk zo vaak en zo veel als je wilt

Het aantal films dat u kunt kijken en het aantal keren dat u uw thuisbioscoop kunt gebruiken is volledig gebaseerd op uw wens. Gezien de prijzen van de hedendaagse films, zal een uitstapje naar de bioscoop vrij zeldzaam zijn (ofwel dat ofwel je bent gemaakt van geld). Uw thuisbioscoop daarentegen kan meerdere keren per week worden gebruikt om te genieten van de films en tv-programma’s van uw keuze. Is dit niet een vrij goede eenmalige investering?

Leave a Reply